logo1.png
Wiskunde huiswerk

Kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid  vinden wij belangrijk

Ontmoet ons team. BijlesDirect bestaat enkel uit studenten gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

logo1.png
Tom Panneman

>

14441095_717428418408569_339060591620877

Hoi, ik ben Tom en ik studeer Bewegingswetenschappen aan de RUG. Ik geef al vanaf 2016 met veel plezier bijles bij BijlesDirect en sinds 2018 ben ik eigenaar van BijlesDirect geworden. Naast het runnen van BijlesDirect geef ik zelf ook nog bijles. Ik ben gespecialiseerd in de bèta vakken.

Dennis Tempelman

>

foto Dennis Tempelman.jpg

Hallo! Mijn naam is Dennis en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de master Sport Sciences aan de RUG. Naast zelf colleges volgen, geef ik in de bachelor ook wiskunde en natuurkunde vakken. Naast het studeren houd ik er ook van af en toe de wielrenfiets te pakken.

Marijn Hafkamp

>

foto Marijn Hafkamp.png

Ik ben Marijn, 21 jaar, en ik ben masterstudent Bewegingswetenschappen (BW) aan de RUG. BW is een bètastudie, wat inhoudt dat ik vooral affiniteit heb met vakken als wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde. Ik vind
het erg leuk om les te geven en heb veel ervaring met bijles geven.

Eva Top

>

foto Eva Top.jpg

Hoi! Mijn naam is Eva Top en ik ben derdejaars student Bedrijfskunde aan de RUG. Ik geef nu 4 jaar met veel plezier bijles in verschillende vakken. De vakken die ik voornamelijk geef zijn economie, M&O, Wiskunde A & C en talen. Ik streef ernaar om elke leerling de begeleiding te geven die het beste bij hem/haar past en zo samen optimale resultaten te bereiken!

Hannah Drenth

>

foto Hannah Drenth.png

Hoi, ik ben Hannah Drenth en ik studeer de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (AOLB) aan de Rijksuniversiteit 

Groningen (RUG).

Maartje Vos

>

foto Maartje Vos.jpg

Hoi, mijn naam is Maartje Vos en ik ben tweedejaars student Religiewetenschappen aan de RUG. Sinds 2015 geef ik bijles en sinds een jaar maak ik deel uit van het BIjlesDirect-team. Het helpen en ondersteunen van leerlingen op een manier die bij hun past geeft mij ontzettend veel voldoening en is ook iets waar ik graag tijd en energie in steek.

Hieke Dijkstra

>

foto Hieke Dijkstra.jpg

Hoi, mijn naam is Hieke Dijkstra. Ik studeer Communication- and Information Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tessa van de Kamp

>

Mijn naam is Tessa van de Kamp en ik studeer bewegingswetenschappen op de RUG. Ik kom oorspronkelijk uit Deventer, maar ik heb nu een plekje in Groningen. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met sport en ga ik graag op bezoek bij vrienden. Ik ben erg geduldig en ik help mensen graag!

Profielfoto Tessa.jpg
Carlijn Barkema

>

Hoi, mijn naam Carlijn, ik ben 19 jaar en ik woon in Groningen. Ik zit nu in mijn tweedejaar van de academische pabo aan de RUG.

foto Carlijn.png